« Investeren in de zorg | Hoofdmenu | Een mes dat snijdt aan twee kanten »

03/01/2019

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Louis Sparidans

Dat is geweldig Peter, zo’n persoonlijk en invoelbaar verhaal. Ik wens je graag toe dat je je snel weer helemaal de oude zult voelen. Je moeder zal je gaan missen!

Louis Sparidans

P.Lemon

Een spoedig herstel toegewenst. Het zal u extra inspireren om voor de doelgroep hun centjes voor de oude dag gerepareerd te krijgen. Lees nl recent dat de rente weer in opwaartse richting gaat en de aandelenkoersen dito.
Het bestaande stelsel daarom niet onnodig omgooien alhoewel de premieinkomsten door de veranderde arbeidsmarkt ( zzp'ers en groei korte contracten )kunnen dalen.

Johan

Goed herstel toegewenst zodat je er weer vol tegenaan kunt
in je werk.
Na de provinciale Statenverkiezingen zullen de pensioenonderhandelingen w.s wel weer hervat worden.

Jv Stempvoort

Beterschap gewenst.

Piet Orsel

Dag Peter,
Een prachtig persoonlijk stuk.
Wij hebben twee dingen gemeen.
Ten eerste de naam en ten tweede
onze huidige situatie, ik ben
nl ook aan het revalideren
na een gebroken heup,een goede week geleden.
Ik wens je een spoedig herstel
en veel succes in de toekomst.
Piet Orsel

chris

Dat "er tegen aan gaan" zal eindelijk eens nodig zijn gezien het feit dat vandaag op WNL de pensioenen eens weer ter sprake kwamen. Er is een gemiddeld rendement van 7 % behaalt in de afgelopen jaren. De pot is nagenoeg verdubbelt naar 1500 miljard maar de pensioengerechtigden krijgen er niets van! Buffers moeten er komen voor vooral grove bonussen om de gevestigde pensioen elite in het zadel te houden.
Wat hebben we toch een fantastische maatschappij.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff