« De kunst van het compromis | Hoofdmenu | Schone handen: hoe ver kun je gaan? »

03/15/2018

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Louis Sparidans

Ik denk dat het een goed bestede dag voor u kan zijn geweest. Na het lezen van wat achtergrondinformatie op hun site krijg ik een redelijke indruk van hun activiteiten.

Ofschoon ik zelf altijd wel wat huiverig ben geweest voor dit soort meetings. Maar ja, het hoort erbij en van netwerken kun je altijd wel iets opsteken.

Alle beetjes kunnen helpen.

drs.L.A.J.Wijnen

Ik denk ook dat het een goed bestede dag is geweest,immers we moeten altijd toekomstgericht bezig zijn, dat geldt zeker voor een pensioenfonds.
Dat duurzaam opereren van bedrijven en de wereld waar mogelijk een beetje beter maken goed is voor ons pensioen neem ik ook maar voor waar aan.
Maar dat we van de goede dingen voor ons pensioen niets merken is ook een feit,immers indexering is al jaren uit den boze, met een koopkrachtverlies voor ons ouderen, waar niemand zich iets van aantrekt.
Wordt het niet tijd dat het PFZW zelf eens kijkt of er geen compensatie kan plaatsvinden, b.v. door een niet structureel doorwerkende indexering om de opgelopen achterstand in te lopen.
Dan krijg ik ook het idee dat al die goede voornemens voor de toekomst daadwerkelijk goed zijn voor ons pensioen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff