« Tijd voor verandering | Hoofdmenu | Voorzichtig herstel »

04/14/2017

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Louis Sparidans

Een prachtig initiatief.
Ik neem er graag aan deel.

Louis Sparidans

jvstempvoort

Vindt het ook een mooi initiatief en zal zeker proberen om er aan deel te nemen.

Chris

Heer Borgdorff, Ook ik zou hier graag aan willen deelnemen maar dan moeten er wel beloftes komen van totale verandering. De politiek onder druk zetten en halvering van de super salarissen, ook U! Geen graaiende neven functies meer en gouden handdrukken. Omdat dit zeker niet zal gebeuren heeft het totaal geen zin ook maar enige discussie te voeren met een openbaar bestuur dat vindt dat ze daar gewoon recht op hebben.
Het is Pasen en een zekere Jezus had het daar ook al over. U weet wel de geldwisselaars in de synagoge!
Hoewel ik vindt dat de geschriften in de bijbel hypothetische metaforen zijn is het oh zo waar, tot op de dag van vandaag!

P.Lemon

Dank voor de invitatie, inderdaad vis à vis discussiëren kan tot beter begrip of opheldering van 'misverstanden' leiden.
De 1 is er veel beter voor geschikt dan de ander. In mijn setting is geschreven taal en vooral de meta data op het net om feiten en meningen te kunnen onderscheiden bijna een voorwaarde geworden om in een 'blog discussie' beslagen ten ijs te komen.
In de lopende mailing vooral nu we tegen onze pensioenen door de financiële en bankencrisis misschien nooit meer waardevast zullen zijn, is veel informatie boven water gekomen waar we in "goede tijden" aan voorbij zijn gegaan. Die vanzelfsprekendheid ligt nu bijna zeker in het ronde archief.
Nogmaals dank voor de handreiking om mondeling misschien de strategie die het fonds voor de komende jaren zal volgen uit de doeken te doen en dat de politiek 'uw' handen heeft gebonden. Helaas moet ik een te grote afstand overbruggen om in de vroege avonduren met het ov te reizen.

P.J. Koopmans

Goed initiatief, zal zeker proberen aanwezig te zijn. Hangt van de plaats af.

Pier Koopmans

Bastiaan

Goed idee. Ik heb geen aanvullende voorwaarden.

Groet,
Bastiaan

nico medema

ik denk niet dat die bijeenkomst enige invloed zal hebben op de (discussie over de) toekomst van de pensioenen.

Chris

Mee eens Nico maar het zou wel goed zijn eens te zien wat voor mensen hier altijd alles maar zo goed in hun eigen straatje weten te praten. Ik wil ze nog wel eens horen als ze zelf van een klein pensioen moeten rondkomen, in de WW zitten of ZZp er zijn en wie weet gewoon arm geworden, door de crisis veroorzaakt en dus door diezelfde criminele financiële wereld.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Nieuwe column: Kellermanns Kijk

Oud Pensioenfonds Zorg en Welzijn directeur Peter Borgdorff publiceerde elke week een blog om deelnemers op de hoogte te houden over hun pensioen.

PFZW voorzitter Joanne Kellermann heeft het stokje van hem overgenomen en schrijft in Kellermanns Kijk over alles wat speelt in de pensioensector.

Volg de LinkedIn-pagina van PFZW om op de hoogte te blijven van de laatste Kellermanns Kijk.

  LinkedIn: PFZW