« Jong geleerd, oud gedaan | Hoofdmenu | Formeren »

03/17/2017

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Louis Sparidans

Beste heer Borgdorff

Een goed en mooi verhaal van u. Zo komt 'de zorg' weer eens positief in het nieuws!
Van harte wens ik u toe dat het herstel voorspoedig voort gaat.

C. Muurling

Beste heer Sparidans, De zorg komt pas positief in het nieuws als de marktwerking stopt en dat er een nieuw zorgstelsel komt in de vorm van een zorg fonds ala SP en dat de huidige bestuurders in deze zorg maar ook de pensioen fondsen hun verantwoordelijkheid nemen en voor een normaal salaris deze sector eens gaan hervormen zonder zich te verrijken. Ik heb geen respect voor deze mensen als dit niet spoedig gaat veranderen!

Wilma vos-schouten

Wat fijn dat u zo'n positieve ervaring heeft opgedaan. Mijn ervaringen met de werkers "in het veld" zijn over het algemeen ook positief. Dat ben ik echter zeker niet over de schimmige wereld van mijn pensioen(beheerder) mega salarissen en niet bijster transparant. Dat bleek maar weer eens uit de laatste uitzending van Zwarte zwanen. Schandalig hoe de programma maker weer buiten gesmeten door de bewaking. Dat zegt veel over de wijze waarop u en de uwen met "mijn pensioen" omgaan. Daarover zou u zich moeten schamen maar dat zal zeker niet meevallen met zo'n inkomen, dat overigens ook uit de pensioenpot komt. Enige transparantie zou u en de overige pensioenfondsen sieren. Benieuwd naar uw reactie (als die komt)

Webredactie

Beste mevrouw Vos-Schouten, het is duidelijk dat u boos bent. Graag geef ik u een reactie.

Zwarte Zwanen
De programmamaker, Cees Grimbergen, hebben wij de afgelopen jaren talloze keren te woord gestaan. Hij heeft onze directeur Peter Borgdorff en vele andere collega’s vaak gesproken – ook voor de camera – en er is geen sprake van dat wij hem - hardhandig of niet - de deur hebben gewezen. Integendeel, we hebben in goed overleg met hem samengewerkt.

Transparantie
In ons jaarverslag kunt u precies lezen hoe hoog onze kosten zijn: http://www.jaarverslagpfzw.nl/jaarverslag-2015/CSearch.beloning/a1164_Kosten.

En ook het salaris van onze directeur vindt u in het jaarverslag terug: http://www.jaarverslagpfzw.nl/jaarverslag-2015/CSearch.bezoldiging/a1117_234-Bezoldiging.

C. Muurling

Waarom reageert Dhr. Borgdorff zelf niet? Waarom moet een redactie alles goedpraten? Beste redactie; is het niet dat Dhr. Borgdorff nog niet zo lang geleden in een van uw bladen tegen verpleegkundigen zei dat hij MAAR twee ton krijgt en dat dat een heel normaal salaris vond? (terwijl dit al veel hoger is dan de norm)! Het jaarverslag gaat tot 2016. Hij schijnt nu 256K te krijgen, toch? Waarom deze exorbitante verhoging? Zo verspeelt de bestuurlijke elite (en daar horen de pensioen fondsen ook bij en dus ook Dhr. Borgdorff haar morele gezag! En dat maakt een oplossing zo dramatisch moeilijk!

Mijn vrouw krijgt van jullie een brief waarin staat dat ze van haar schamele salaris zelf maar voor een goed pensioen moet zorgen! Weet u wat ik van u denk en uw medewerkers met een super salaris? Jullie en zeker Dhr. Borgdorff, horen zich te schamen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff