« Een zeesluis en een racewagen | Hoofdmenu | De macht van het geld »

09/23/2016

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Arie Stuijt

Peter,
Geduld is een schone zaak. Ik vind dat het niet aan jou is om te melden dat je geduld opraakt. Als je het niet meer aankunt, treedt dan uit/terug. Ga! Met deze melding heb je jezelf tot "sitting duck" verklaard, tot "nono", iemand die genegeerd behoort te worden! Ik wens je een rustige en gezonde, lange tijd toe als mede-gepensioneerde!

R.ten Bokkel Huinink

Meneer Arie,
Typisch voorbeeld van "kort door de bocht",
Het is te emotioneel en in mijn ogen onbehouwen.

Louis Sparidans

Helemaal mee eens!
Het is normaal dat een verantwoordelijk bestuurder zich het ongeduld van de deelnemers, inclusief de gepensioneerden, eigen maakt.

Jos van de Kemenade

Aansprekend persoonlijk blog! Pensioenfondsen spelen een grote rol in het maatschappelijk leven. Goed dat Peter Borgdorff, directeur PFZW, de knuppel in het hoenderhok gooit. Als een pensioenfonds aan de basis van maatschappelijke verandering wil staan zal het initiatief moeten nemen. In die zin ben ik blij met de reactie van de directeur. Zijn opmerking dat in de troonrede niet eenmaal wordt stilgestaan bij het pensioen is op zijn minst toch vreemd te noemen. Goed dat hij die observatie deelt in zijn blog. Ik ben er van overtuigd dat hij de hervorming van het pensioenstelsel via diverse andere communicatie kanalen ook op de agenda zal zetten.

C. Muurling

Mw ten Bokkel, Arie heeft gelijk. Als u zijn reactie onbeholpen vindt, houdt dan uw hart vast van wat er allemaal komen gaat.

R.ten Bokkel Huinink

C'est le ton qui fait la musique!

C. Muurling

Het is ook maar net hoe die toon geïnterpreteerd wordt!

c.muurling

Ik hoor net van mijn moeder dat ze wel 1 euro per maand meer pensioen krijgt! ik feliciteer haar en zeg dat de pensioeninvesteerders er wel honderden euro's op vooruit gaan! Toen moest ik ineens aan het nieuwsbericht denken dat onlangs verscheen en waar de kranten van vol staan.

http://www.volkskrant.nl/economie/kloof-tussen-arm-en-rijk-groeit-snel-in-nederland~a3832426

Ik ben benieuwd wat Dhr. Borgdorff hier van vindt en wat zijn moraal is.

Wat is er toch mis en wat gaan we er aan doen, maar vooral hoe gaan we dit oplossen?!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff