« Een betere wereld | Hoofdmenu | Een betere wereld – deel II »

09/02/2016

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Bastiaan

Beste Peter,

Prima initiatief. Kijk gelijk even of er een leuke jongere bij zit voor in het pfzw bestuur !

Groet,
Bastiaan

P.Thijssen

Jongeren tussen 18'en 25 jaar hebben totaal geen boodschap aan hun pensioen.
Dat moet drastisch verbeterd worden.Bijv.verplicht in onderwijs het pensioensysteem en het hoe en waarom uitleggen.Eerder erbij betrekken

Chris

Inderdaad prima initiatief maar laten we deze jongeren dan eerlijk laten weten dat het ook anders kan met de pensioenen en dat er een een regeling komt waarbij er normale salarissen worden uitbetaald om deze sector weer enig respect te laten krijgen. Veel jongeren zien vele rijke pensioen bestuurder en denken ook daar het zijne van.
Het kan anders en eerlijker, dus laat de jongeren dat eens weten en niet dat ze rijk kunnen worden om in een bestuur van een pensioenfonds plaats te nemen.

Lemon

Zou iedereen en met nadruk op de jongeren niet willen meepraten en denken als die zich realiseren dat...

"Ongeveer 20% van je loon nu al naar je pensioen gaat, dat is gelijk aan 1 dag werken per week en dat Jongeren, of ze het willen of niet, een groot deel van hun leven bezig zijn met pensioen."

Pensioenlab is een goed initiatief maar zal toch een bepaald type jongere aantrekken (ambitieus,hoogopgeleid bv) en daardoor zich vervreemden van jan en alleman.

Misschien moeten fondsen om blijvend contact te houden met de jongeren hun communicatieafdeling meer op de sociale media en internet kanalen (youtube vlog) accounts laten plaatsen. Enfin nieuws, vragen,opmerkingen etc. zorgen dan voor meer leven in de brouwerij

Chris

http://basisinkomenpartij.nl/?p=4732

Even dit artikel goed lezen opdat u zich niet laat misleiden door vele criminele figuren met een super salarissen die u op het verkeerde been wille zetten.

nadenken en goed lezen en niet zomaar iets aannemen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Nieuwe column: Kellermanns Kijk

Oud Pensioenfonds Zorg en Welzijn directeur Peter Borgdorff publiceerde elke week een blog om deelnemers op de hoogte te houden over hun pensioen.

PFZW voorzitter Joanne Kellermann heeft het stokje van hem overgenomen en schrijft in Kellermanns Kijk over alles wat speelt in de pensioensector.

Volg de LinkedIn-pagina van PFZW om op de hoogte te blijven van de laatste Kellermanns Kijk.

  LinkedIn: PFZW