« Een betere wereld – deel II | Hoofdmenu | Stilzwijgen én debat over pensioen »

09/16/2016

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Chris

20 miljoen naar de afsluitdijk!? Is dat uit eigen PFWZ wil of heeft de overheid even die 20 miljoen geeist! omdat ze zelf weinig willen investeren. En mooi dat die CVC Formule 1 winst heeft opgeleverd. Ik ga er dan vanuit dat de pensioenen hierdoor zullen stijgen ? of niet... Het maakt niets uit. Mooi weer spelen heet dat. Mensen misleiden heet dat.

Kijk maar eens naar een tegenlicht docu. van April 2014.

We zij twee jaar verder en er is nog niets veranderd

https://www.youtube.com/watch?v=HQ-lucXm6LY

Geert

Wat is het toch eenvoudig om met andermans geld wat te spelen. Als het mis gaat is het jammer, verhogen we toch gewoon de premie.
Ik hoop dat mijn kinderen niet meer verplicht bij een pensioenfonds hoeven.

Chris

Een mooi stukje over iemand waar we wat meer van zouden verwachten, Moraal bijv. Al die commissariaat-jes en andere belangen verstrengelen maakt meer kwaad dan goed.

http://www.bnr.nl/nieuws/juridisch/10311193/scherp-brusselse-gedragscode-nevenfuncties-aan

Het is toch niet gek dat een ieder weldenkend mens zich voor de gek gehouden voelt worden. Wanneer gaat die moraal veranderen?

jans

H et geld wat wij met zijn allen opbrengen moet wel belegd en geinvesteerd worden,dat is duidelijk.Mooi zou zijn dat nu ook een wordt geindexeerd met de pensioenen wat al jaren niet is gebeurt.Las in de krant van de verkoop formule 1, daar sprak men niet over miljoenen maar een paar miljard.Nu weet ik niet wie er gelijk heeft maar ik weet wel dat er miljarden in de formule 1 omgaan mede gezien het feit dat Max Verstappen al zodanig verdiend heeft dat hij een appartementje in Monaco kan kopen, zoals we weten doe je dat niet voor minder dan 1 miljoen.Nu zullen die miljarden over meerdere fondsen zijn verdeeld maar toch.Positief vind ik dat de dekkingsgraad weer iets is gestegen hopelijk gaat die weer verder stijgen.Maar wie weet als de verwachting uitkomt dat de rente ook weer een beetje stijgt,gaat het een beetje de goede kant uit.

aj.hellemons

anderen pensioenfondsen doen het een stukje beter en race kost enkel maar geld dat breng geen rendement op

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff