« Broeikasgas | Hoofdmenu | De Grote Draghi Show »

11/27/2015

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

AH Moelaart-van Someren

Probeer in te loggen om mijn pensioen aan te passen ivm uitgestelde AOWleeftijd. Moet voor 1 dec maar krijg: pagina niet beschikbaar??

Jannie

Het doorwerken,heeft niet alleen te maken met betrokkenheid maar ook met minder ouderdomspensioen als er eerder wordt gestopt.Daardoor de angst om niet de nodige rekeningen te kunnen betalen.100 Euro minder ouderdomspensioen bv is een groot bedrag voor veel mensen.En dat dan je verdere leven lang.Maar omdat mensen zo betrokken zijn, kan er misbruik van worden gemaakt.En dat,dat is niet bepaald netjes, dan druk ik me voorzichtig uit.We zien dit dagelijks in de media.Neem bv TSN die probeert om 20% minder salaris te betalen aan medewerkers.Alleen het voorstel is al schandalig.Maar dan rijst wel de vraag, hoe komt dit.De overheid vindt dat we moeten bezuinigen.Er kan altijd bezuinigd worden,zeker.Maar ten kosten waarvan.Gemeenten minder geld geven en hetzelfde werk laten verrichten is ook niet mogelijk.Ook niet te rijmen is het feit dat er nog steeds topmensen zijn die stoppen,om wat voor reden,een flink bedrag meekrijgen.Is dat ook betrokkenheid?

Chris

Betrokkenheid kan alleen maar als een ieder gelijk is (ook financieel). Zolang de top van TSN en de top van alle pensioen fondsen en andere financiële instellingen kapitalen krijgen en korten op hun werknemers en in dit geval mensen in de zorg spreekt men van minachting Dat heeft niets met betrokkenheid te maken!
Ik mag niet meer zeggen dat dit criminelen zijn.
Maar wat zijn deze mensen dan wel die elke weer met gouden handdrukken vertrekken. Ik mag toch hopen dat zij enig moreel besef hebben.

Chris

Qoute: (Toezichthouders van zorginstellingen hebben nu al zicht op een vette nieuwjaarsbonus: vanaf januari kunnen zij namelijk een salarisverhoging van 100% tegemoet zien.)

Bekijk het volledige artikel op http://www.telegraaf.nl/e/24851316

En dan mogen we niet zeggen dat het allemaal dieven zijn. Schande.
De overheid moet hiertegen eens optreden. Helaas gaan deze politici juist hier na hun ambtstermijn functies bezetten. Dus er zal niets veranderen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff