« Mag duurzaam beleggen wat kosten? | Hoofdmenu | Samen »

06/12/2015

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Annemiek Mul

Ik vind dat u helemaal gelijk heeft, maar zouden we niet eerst eens iets moeten doen aan de salarissen in onze eigen gezondheidszorg? Ik las laatst dat er ook dit zoveel bestuurders in de ouderenzorg boven de Balkenendenorm zitten, bestuurders notabene waar mensen die het primaire werk doen - nl. ouderen verzorgen - ontslagen worden. Wellicht is het niet aan u hieraan iets te doen, maar een kritisch geluid laten horen lijkt me geen kwaad te doen.

ekeendick@telfort@telfort.nl

Waarom die bonussen wanneer men een vast salaris ontvangt voor zijn of haar werk. een schilder die heel goed werk heeft verricht krijgt daarvoor ook geen bonus want hij wordt betaalt om zijn werk goed te doen, ik vind het onverteerbaar dat dit maar door gaat, mensen die dat bonus geld aanpakken moeten zich kapot schamen hoe kan dit met je geweten goed praten. Eke de Boer-van der Meer.

m.a.huster

prachtige uitgangspunten m aar papier is geduldig Wees transparant in de juiste betekenis van het woord en niet zoals JP Morgan Chase, ABN, Equity bedrijven als Sun enz waar tientallen miljoenen verdient worden met practisch niets doen, bedrijven worden uitgezogen uitgebuit afgebroken enz, rekeningen van miljoenen die betaalt moeten worden van ons uitgesteld loon Graag antwoorden heren CEO, raad van commissarissen, toezicht en bestuur, pardon, ook de enkele vrouw, in VOOR IEDEREEN BEGRJPELIJKE TAAL => transparant Wat doet U precies met ons geld, met welke corrupte, frauderende, liegende en bedriegende banken, investeringsmaatschappijen doet U zaken voor hoeveel miljoenen Geen ingewikkelde vragen Ben zeer benieuwd naar de heldere begrijpelijke antwoorden En niet zoals aan onze vertegenwoordigers : Maak je niet druk, het zit goed, het is heeeeel moeilijk te begrijpen ( wat al zeeer bedenkelijk is ) enz En betreffende exhorbitante salarissen bij zorg welzijn enz ?? Eenvoudig WIJ doen geen zaken meer met ze Je levert je werk gewoon goed regen geen vast salaris anders word je ontslagen Zo worden wij werkers in heden en verleden behandelt Dus ook de top

F.Menger

In het gesprek van Yvon Jaspers met Peter Borgdorff vertelt hij dat hij 'iets' meer verdient dan de balkenendenorm.Ben benieuwd wat dat iets dan is. Hij vindt dat zelf niet overdreven voor zijn functie. Maar waarom hij meer moet verdienen legt hij niet uit.In deze sector waar heel veel wordt bezuinigd en ontslagen vallen is dat niet te verantwoorden. Er zijn genoeg beroepen/functies met evenveel verantwoordelijkheid, die met veel minder moeten doen.
Ik zou heel graag een nadere uitleg van hem krijgen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Nieuwe column: Kellermanns Kijk

Oud Pensioenfonds Zorg en Welzijn directeur Peter Borgdorff publiceerde elke week een blog om deelnemers op de hoogte te houden over hun pensioen.

PFZW voorzitter Joanne Kellermann heeft het stokje van hem overgenomen en schrijft in Kellermanns Kijk over alles wat speelt in de pensioensector.

Volg de LinkedIn-pagina van PFZW om op de hoogte te blijven van de laatste Kellermanns Kijk.

  LinkedIn: PFZW