« George Clooney en ik | Hoofdmenu | Reputatie »

10/31/2013

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Carla valentijn

Geachte heer Borgdorf, bewonderenswaardig dat u bij de zorg gaat kijken en ook klein kijkt. Hoop dat het kleine kijken niet voor mijn pensioen zal gelden. Ik maak mij ernstig zorgen over mijn opgebouwde pensioen en het gemak waarmee we het hebben over korten etc. Op de een of ander wijze denk ik dat wij in de zorg vaker de pisang zijn dan in andere sectoren, hiernaast vind ik dat PGGM zich meer moet focussen op de core business ipv allerlei zaken welke niet rechtstreeks met pensioenvoorziening te maken hebben. Ook hier klein kijken, is al moeilijk genoeg !!!!!!


Hans

Beste heer Borgdorff,
Blijf klein kijken! Durf eens in alle velden te gaan,sla managers-vergaderingen keertje over, praat met mensen die het letterlijke werk uitvoeren! Krijg niet alleen informatie van boven en tussenlagen, als U het regelmatig doet, bijv. Ook in de GGZ, wat mijn hart heeft, zouden beslissingen op beleidsniveau, over leeftijd, percentages en doorwerken wel een genuanceerder komen te liggen.
Dank

marion Boerée

Beste meneer Borgdorf,

Ik heb met plezier uw verslag gelezen over het bezoek aan één van onze locaties. Het is goed dat iemand van bovenaf eens van onderaf mee kijkt. Erg mooi om te lezen hoe uw ervaring was met primaire levensbehoeften bij onze clienten als bv. eten. Voor u en mij de normaalste zaak van de wereld maar voor onze clienten niet altijd van zelfsprekend. client gericht kijken, blijft iets moois maar is ook lastig gezien de bezuinigingen. Dit vergt soms enige creativiteit van ons, de verzorgende!!
Met vriendelijke groeten, Marion Boerée (medior Richardholkade 7 F&G)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff