« 't Vuur uit de sloffen | Hoofdmenu | Een pensioensprookje? »

02/10/2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Thom de Jager

Sinds ik in de OBU zit lees ik U blog berichten, verhalen die een directeur/bestuurder dicht bij zijn klanten brengt. De wijze waarop U zaken neerzet zijn goed te lezen en zelfs prettig. Ook Uw verhaal van toen U opa werd, zeer herkenbaar. Zelf ben ik sinds de OBU opa van 2 kleinzonen en pas zelfs 2 dagen in de week op. Zeer vermoeiend maar ook tevens een mooie invulling van mijn vrije tijd. Een goede zaak van U om nu de mailers uitte nodigen om van gedachte te wisselen, het laat nogmaals zien dat U toch probeert om dicht bij de klanten te staan. Een compliment waard.

Jos Buijs

Het verbaast me dat er in uw verhaal geen rekening wordt gehouden met het effect van de inflatie!

Vriendelijke groet,

Jos Buijs

Karin Klunk

Ik heb uw blogs gevolgd en ook heb ik de aflevering van Zembla gezien. Daar wordt gesproken over de miljarden die Unilever en de Regering uit de pensioenfondsen heeft genomen. Nergens hoor je meer of deze gelden ooit terug gestort zijn. dit zijn wel onze pensioengelden,waar wij met z.n allen jarenlang voor gewerkt hebben. Ik hoop dat iemand mij daar een antwoord op zou kunnen geven.

Els Nuchelmans

In de reactie van de Heer Borgdorff lees ik dat hij een nieuwe gemiddeld overzicht wil maken voor de lezers va dit blog omdat het voorbeeld wat hij schetste niet overeenkomt met de meeste pensioen gerechtigden. Ook over de duur van het betaalde pensioen.
Ik zou graag zien dat hij een overzicht maakt van de werkers in de lagere regionen(verzorgenden) met middenkader (leidinggevenden) en het hogere kader (management)
Pas zo krijgen we een eerlijk overzicht van de betaalde premies.

bevordering van de website

Hoop wat hulp van u te ontvangen, als ik zal vragen.

escort girls Paris

Nu ben ik blij dat ik deze site zag, precies de passende informatie die wilde!

website promoten gratis

Leuk! Ik wilde reageren. Ik heb echt hield van je post. Blijf op het grote werk.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff