« Veel vragen | Hoofdmenu | Herfst »

09/26/2011

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Freek Kragt

Laten we hopen dat het met een sisser afloopt want ga einde dit jaar met Pensioen!!
Zou het toch wel fijn vinden dat het PPGM pensioen wat ik al die jaren heb opgebouwd ook uitgekeerd word.

Groetjes Freek Kragt

P.Martens

Die verbetering van communicatie en het streven naar transparantie wordt meer en nog steeds als een rookgordijn gebruikt met als gevolg wantrouwen.Als het werk goed gedaan wordt, dan vervalt die verbetering en transparantie acuut.(Kijk bijvoorbeeld naar Canada die doen het goed. Het lijkt zo op de Nederlandse politiek. Het probleem ligt bij de communicatie, en niet bij de inhoud. We zien wat dat oplevert.
sommigen.

Gerald van Es

Grappig, de kop is, "kom in beweging" en dan bekijk ik met mijn "zorgogen" de directeur van mijn pensioenfonds. Nou Peter op de fiets het land in zou mijn advies zijn. Sla eens vaker een netwerketentje over.
In beweging komen is overigens ook een "zorgterm", het betekende in de 70tiger jaren kom op voor je clienten en zorg ook voor jezelf. Als je niet voor jezelf zorgt dan kan je ook niet voor anderen zorgen was toen al een boerenwijsheid. In beweging zijn we ook altijd gebleven. We hebben ons verzet tegenover de nieuwe zakelijkheid in de zorg. Onze voorspelling is hier helemaal op uit gekomen. GRaaicultuur in de top en maar weinig "beweging" meer.Jammer dat je dan nu pas gaat roepen dat je naar je clienten gaat luisteren, en dus voor ons in beweging wilt komen. Want wij zijn voor jullie uiteindelijk, ordinaire klanten. Misschien wel met de nadruk op ordinair, vrij vertaalt uit het Engels "gewoontjes/middelmaatjes". Zo voelt dat ook voor velen onder ons die mij gelijkgezind zijn.
Bij deze wil ik laten weten wat ik er van vind: niet veel meer dan loze woorden, weinig inhoud, geen transparantie en vooral misschien wel bovenal "geen beweging". Een eenrichtingsverkeer denken van een Multinational. Ik zie geen lobby richting politiek, geen kritiek op beleid. Ja zegt u nu: dat wij achter de schermen.
Ik wil u er nogmaals op wijzen dat u mijn geld beheert. Ik heb al eens eerder in dit blog aangegeven: dat wij een soort van contract hebben gesloten in 1976, u bent er dus voor mij en mijn collegae in de zorg. Kom dus echt eens beweging!
Ik word steeds ouder en de jongeren op mijn groep steeds jonger(een logica dus), In de huidige plannen betekent dat dus dat ik ruim langer moet werken. Eigenlijk heb ik over twee jaar mijn 40 dienst jaren vol gemaakt. Tja....Ik ben er dan wel eens klaar mee lijkt mij!! Tja en dan is het toch van de zotte dat wij geen contract met ons pensioensaanvang hebben getekend indertijd. Nou en dan geef ik nu de pen door aan onze voorzitter. Kom in beweging was je Thema.

  J.M. Jansen


Geachte heer Freek Kragt.

Het word ook voor mij kort dag,
daarom zou ik graag willen weten
wat ik netto per mnd krijg uitgekeerd
aan pensioen, van PGGM
Volgend jaar juni ben ik pensioen gerechtichd.

met de groeten van J.M.Jansen

bericht gewijzigd 4 okt 2011; adresgegevens verwijderd om uw privacy te beschermen.

Nico van Eeden

Het salaris van de heer Peter Borgdorff plus alle extra's zou ik zeer graag ook eens vernemen.

Groetjes Nico van Eeden

Kim_PFZW

@ J.M. Jansen

In reactie op uw vraag willen wij u graag verwijzen naar uw laatste pensioenoverzicht. Hier vind u ook een indicatie van uw netto pensioen op 65-jarige leeftijd. Het blog is in principe niet bedoeld voor inhoudelijke vragen over uw eigen pensioensituatie. Heeft u nog verdere informatie nodig, dan verwijzen wij u graag naar onze Klantenservice. Contactgegevens zijn terug te vinden op: http://www.pfzw.nl/Particulieren/Service/Contact/contact.asp

Peter Borgdorff

Geachte heer Nico van Eeden,

Over mijn salaris heb ik het al verschillende malen gehad in dit Blog. Het staat bovendien in ons jaarverslag, dat u op deze website kunt downloaden.

Zoals ik eerder schreef: om in termen van de zorgsector te blijven, ligt mijn salaris ongeveer halverwege tussen het salaris van een verpleegster en dat van een chirurg. Ik ontvang sinds 2009 geen bonus of variable beloning.

Met vriendelijke groet,
Peter Borgdorff

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff