« Moties en maatwerk | Hoofdmenu | Volle bus »

11/19/2010

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Jan Janssen

het feit dat je moet oefenen betekend dat je geen feeling hebt met je pensioendeelnemers en dus geen flauw idee wat de achterban meemaakt.
ik zou me als ik in je schoenen stond achter de oren krabben. Maar zelf dat zult je niet doen. erg hoor.

Hans Denissen

Nou zie je weer dat de commentaren op geld weggooien terecht zijn geweest. Iedereen weet al lang hoe het zit. U blijft hardnekkig dingen doen die niet gewenst zijn en blijft toneel spelen zoals nu met ''oefenen''. Ga gewoon aan het werk en verdien geld met de aan u ter beschikking gestelde gelden. Geef ontslag aan u zelf en al die jongens die het circus in stand willen houden en dus overbodig zijn.
Hans Denissen

Gerald van Es

Helaas is het vertrouwen in banken verzekeringxcen hypotheekverstrekkers gedaald naar 0-punt. Ik ben het met beide vorige reacties eens, doe maar eens wat zegt en zeg wat je doet. Aan een beetje politiek erom heen praten hebben we niets. Trouwens over 3 jaar heb ik 40 dienstjaren dus kan ik stoppen, waar hebben jullie deze regel gelaten?? Lekker betrouwbaar als alle oude afspraken zomaar veranderd worden. Ik snap dat alle leasebakken/pakken stropdassen etentjes van de verzekringsgelden betaald moeten worden. Dus Peter kom maar eens met een "Transparant" verhaal. Dit nu toe is het een schimmig rookgordijn terwijl je het over onze finacien hebt. Wees een vent en beken wanbeheer en spilzucht. Ga geen mooie praatjes proberen in te oefenen, dat hebben de afgelopen jaren er genoeg voor je gedaan(eens komen de verhalen toch boven tafel en dan schaam je je) Ik wens je moed, eerlijkheid en wijsheid toe. Ik meld me af en kom niet naar je bijeenkomst. Ik ben er even klaar mee.

Kees Leijte

Goed idee, deze blog.
Ik zou graag willen dat u meer ageert tegen de masochistische rekenregels van de dekkingsgraad, met name waar het gaat om de rentevoet waartegen gecalculeerd wordt. Voor een pensieonfonds met zijn laglopende verplichtingen is een rente voet gebaseerd op bijv. een voortschrijdend gemiddelde van 10 jaar, realischer dan de huidige dagrente. Kees Leijte.

L.Rossewij

Oefenen om deelnemers van het pensioenfonds
tevreden te stellen door de medewerkers mooie verhalen te laten vertellen,daar heeft niemand behoefte aan.
Op dit moment zal het pensioenfonds beter kunnen bezuinigen:
Waarom al die luxe gebouwen in Zeist ?
Waarom geen inkrimping van nutteloze
activiteiten ?
Zijn de beloningen van de bestuurders en de salarissen van directie en management niet te hoog?
Ja ik weet dat in een dergelijke organisatie heel veel geld omgaat. Het salarisgebouw heeft in dergelijke organisaties alle ruimte.
Op de gehele organisatie van de diverse bedrijven
in Zeist kan aanzienlijk worden bezuinigd.
Kunt u mij hierover informatie geven

Gregor Artz

Het is inderdaad niet te filmen dat de woorden oefenen en leuk worden gebruikt door de heer Borgdorff. Het lijkt erop of de heer Borgdorff tegen een te hoog salaris is ingehuurd om de fouten die ze hebben gemaakt in het verleden goed te praten.
Ik kan me ook voorstellen dat hij persoonlijk niet reageert op onze reacties. Hij krijgt nogal wat over zich heen. Zogezegd een kop van jut. Maar ja voor een dergelijk salaris kun je een flink incasseringsvermogen hebben.
Gregor Artz

Ton van Hove

Misschien kunt u op de bijeenkomsten ook het volgende uitleggen:
Volgens uw gegevens onder de noemer Dekkingsgraad is in mei 2010 het belegd vermogen circa 91 miljard.
In oktober 2010 is het 98 miljard, een stijging van zo'n 7,7%.
In mei 2010 is de dekkingsgraad circa 100%, in oktober 2010 101%, een stijging van 1%.
Verder wens ik u veel plezier op de bijeenkomsten.

Ineke

jawel dhr. borgdorff, is aan het rekenen geslagen hij kan zelf volgende week stoppen met werken?(aan wezig zijn)en dhr. krijgt een riante regeling mee , en zeg nu niet dat het niet zo is .
maar wij moeten door ik ben nu 58 en het werk valt,me steeds zwaarder maar de 40 jaren regeling is allang op geheven flex pensioen is gestopt, en zo worden we steeds een beetje meer uit geknepen. en de heren aan de top die krijgen steeds meer ,en dan durven ze ook nog met droge ogen te zeggen dat het niet anders kan.en denken ze nu echt dat dat zo is??laat dhr.borgdorff mij een eerlijk antwoord geven waar al dat geld is gebleven van voorgaande jaren , dan heb ik het over de tijden dat er flink winst is gemaakt. het lijkt me een goed idee om deze eens goed te laten bekijken , hoe hun fuctioneren is /was van deze mensen de fifa is er niet zo goed uit gekomen. ik denk er sterk over om dit te laten uit zoeken.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Borgdorff

Peter Borgdorff

Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
‘Ik vind het heel belangrijk om u op de hoogte te houden over uw pensioen. Hoewel ik niet op alle reacties persoonlijk kan ingaan, hoor ik wel graag van u hoe u over bepaalde zaken denkt. Vandaar dit blog dat ik wekelijks zal schrijven en waar u direct op kunt reageren. Uw reactie is van harte welkom!’

Dit is een persoonlijk blog, waarop iedereen kan reageren. De redactie heeft het recht om reacties die in strijd zijn met de spelregels te verwijderen of aan te passen. Meer over de spelregels

  LinkedIn: Peter Borgdorff